Találd meg a megfelelő szélessávú internet szolgáltatást!

Televízió, mobiltelefon, mobilinternet, telefonszolgáltatást vagy ezekből összeállított csomagot, segítünk kiválasztani a legjobbat. Az összetett keresési lehetőséggel könnyen megtalálhatód a legolcsóbb internetet, vagy a számodra legtöbbet nyújtó mobiltelefon szolgáltatást akár a hozzá kapcsolódó mobilinternettele együtt. Ha az szélessávú internet szolgáltatásodnál inkább a valódi szélessáv a fontos egy kattintással segítünk megtalálni az ár érték arányban legkedvezőbbet vagy a leggyorsabbat.


Cím kereséséhez írj településnevet, irányítószámot vagy  utcanevet. Ezeket akár egyszerre is használhatod, a rendszer keres a kifejezések részleteire is. Például a "101" keresőszóra minden olyan címet megtalálsz, amelynek címében, irányítószámában ez a szám szerepel. Ha ezt a "huny" szórészlettel együtt használva finomítod a keresést, akkor már mindössze két találatot kapsz, a Budapesti első kerület Hunyadi János útját és Hunyadi László dűlőjét. A részletekre keresés segítségedre lehet akkor, ha nem tudod, hogy pontosan a keresett cím helyesírását, vagy épp az irányítószámot.

 

Ez egy ingyenes Non-Profit szolgáltatás

A Szélessáv Közhasznú Alapítvány mint elkötelezett híve a szélessávú internetre épülő modern társadalomnak a saját erejéből és önkéntesek társadalmi munkájával tartja fenn és üzemelteti az oldalt és az adatbázist, amit folyamatosan fejlesztünk, ha hiányosságot vagy hibát észlelsz kérlek jelezd nekük a hibajelentés oldalon.